Fõoldal CD gyártás DVD gyártás Mini CD/DVD Névjegy CD/DVD Kapcsolat
Lemeznyomda Díjmentes grafikai tervezés Expressz CD/DVD sokszorosítás
Cégünkről
Ajánlatkérés
Grafikai tervezés
Nyomdai munkák
Csomagolás
Sablonok
Letöltések
Megrendelés
Kapcsolat
Partnereink
 
 
Grafikai tervezés

Megrendelőink igényei szerint vállalunk grafikai tervezési szolgáltatást. Ennek célja ügyfeleink minél teljesebb megelégedése mellett az, hogy a szerkesztés pontosan az előírt paraméterek szerint történjen. Mivel így az esetlegesen felmerülő hibákat teljes mértékben kiküszöböljük, a gyártás késedelem nélkül folyhat. Amennyiben élni szeretne grafikai tervezési szolgáltatásunkkal, kérjük, hogy küldje el számunkra e-mail-ben, FTP-n vagy postai úton a felhasználandó grafikákat, fényképeket, szövegeket illetve egyéb elemeket. A kísérőlevélben legyen kedves minél részletesebben leírni, milyen grafikát szeretne. A tökéletes végeredmény elérése érdekében felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a nyitott kérdéseket, majd elküldjük jóváhagyásra az elkészült tervet. A gyártást természetesen csak írásbeli jóváhagyás után kezdjük meg.

Díjmentes grafikai tervezési konzultáció

Amennyiben ügyfelünk maga szeretné elkészíteni grafikai anyagait, szintén számíthat a segítségünkre díjmentes grafikai tervezési konzultációnk keretében.
Tervezési sablonjaink tervezéséhez kérjük kattintson ide!

További információ

A grafikai tervezés munkadíjával kapcsolatban (Pl. CD-korong, CD-borító, CD-füzet, DVD-borító, digipack) esetén kérjük vegye fel felünk a kapcsolatot:
Tel: 06 1 240 9256
Mobil: 06 70 619 6419
E-mail: lemeznyomda@lemeznyomda.hu


A díjmentes grafikai tervezési szolgáltatásunkat CD illetve DVD gyártást megrendelő ügyfeleink számára érhető el legfeljebb 1 óra időtartamban. Amennyiben ennél több időt venne igénybe a tervezés, előzetesen egyeztetünk megrendelőnkkel a várható költségvonzatról.
Ugyanakkor a legtöbb esetben erre nincs szükség, mivel egy korong grafika elkészítése jellemzően nem vesz igénybe több időt 1 óránál.


CD-DVD gyártás, sokszorosítás, másolás, grafikai munkálatok, csomagolási lehetőségek, préseléses, írásos duplikálás
, Hajvasaló, hajszárító, hajsütővas, sampon, kondicionáló, hajkefe, hajcsavaró, Bőr- és arcápolás, kozmetikumok, Olasz divatmárkák, ruházati cikkek, Kutyaápolás és -felszerelés,
Olasz professzionális fodrászcikkek,, Toner és tintapatron hihetetlen áron
dvd Keresned sem kell!